Ramuan :
Kopi segera, krimer kelapa, gula, coffee flavour powder, Horny Goat Weed, Tribulus Terrestris, Saw Palmetto, American Ginseng, Ginkgo Biloba.


Berat bersih :  10g / peket


Kandungan : 8 peket / kotak

Cara Penggunaan :

Dicairkan menggunakan air panas di dalam cawan, 1 peket untuk sehari. Sesuai untuk minuman lelaki dan wanita (DEWASA).

           Fakta Nutrisi                             Setiap 100g                Setiap hidangan 10g    
Tenaga                               389 kkal                                 39 kkal
       Lemak                                  1.10 g                                    0.10 g         
      Karbohidrat                               90.0 g                                    9 g               
Protein                                  4.80 g                                0.5 g  


Kopi Kelapa Dara adalah minuman berkhasiat yang dirumus khas dengan gabungan beberapa herba hebat yang kaya dengan khasiat dan tenaga. Ianya membantu melancarkan peredaran darah dan meningkatkan stamina. Dengan rasa hebat aroma kopi Arabica, tanpa kesan sampingan kopi biasa, pastinya akan menceriakan hidup anda.


Krimer Kelapa Dara

Minyak Kelapa Dara mengandungi asid laurik dan asid kaprik yang amat berguna dalam tubuh. Kedua-duanya digunakan oleh tubuh untuk membuat 'fatty acid derivative' yang dipanggil monolaurin dan monocaprin. Ianya bersifat antiviral, antibakterial dan antiprotozoal yang digunakan oleh tubuh untuk memusnahkan lapisan lipid dan phospholipids pada envelope virus yang menyebabkan disintegrasi virus berkenaan. Minyak kelapa dara mampu mengaktifkan atau melancarkan sistem metabolisma, menyokong sitem imunisasi tubuh, mengurangkan risiko sakit jantung, memperbaiki sistem penghadaman, mempertingkatkan tenaga harian, mengatasi tiroid, diabetes, dan kelesuan yang teruk, menurunkan berat badan dan mengembalikan keremajaan kulit.
American Ginseng

American ginseng telah dibuktikan berjaya meningkatkan potensi seksual lelaki. Pengkaji mendapati ginseng mengandungi bahan tertentu yang merangsang penambahan keaktifan hormon seks sekaligus menambah kekuatan lelaki dalam menjalankan tanggungjawab sebagai suami. Di Rusia, doktor mendapati bahawa ginseng dapat mengubati pesakit yang menderita akibat masalah kemandulan. Di samping itu, ginseng juga berkesan kepada kaum wanita dengan memantapkan kitaran haid mereka iaitu tetap pada masanya.
Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba digunakan dalam perubatan tradisional untuk memperbaiki proses peredaran darah dan menguatkan daya ingatan. Ginkgo digunakan secara meluas di Jerman dan Perancis untuk penyakit Alzheimer dan penyakit lain berkaitan otak dan mental. 2 komponen penting dalam ginkgo biloba adalah flavonoid dan terpenoid. Flavonoid mempunyai kesan antioksidan yang berpotensi tinggi dengan melindungi saraf, otot jantung, saluran darah dan retina daripada rosak. Manakala terpenoid memperbaiki aliran darah dengan mengembangkan saluran darah dan mengurangkan kelekitan platlet. Selain itu, ginkgo juga meningkatkan pengaliran darah ke penis seterusnya menyokong dan mengekalkan ereksi apabila mendapat rangsangan seks.
Horny Goat Weed

Horny goat weed atau nama saintifiknya epimedium sagittatum adalah antara herba yang bertindak sebagai agen afrodisia yang boleh meningkatkan keinginan seks termasuk menambah penghasilan libido bagi lelaki dan wanita, memperbaiki tahap ereksi lelaki, mengembalikan keinginan seks, melegakan kelesuan dan membantu melegakan gejala akibat menopause bagi wanita seperti kemurungan, kurang minat terhadap seks dan kekeringan faraj.
Saw Palmetto

Saw Palmetto digunakan secara meluas untuk merawat masalah seksual yang berkaitan dengan simptom pembesaran prostat, masalah berkaitan sistem urinari, batuk dan sesak nafas. Selain itu, saw palmetto juga popular digunakan untuk pembesaran payudara, tenaga seksual, menyeimbangkan metabolisma, menaikkan selera makan dan membantu penghadaman. Kajian di Amerika Syarikat telah membuktikan Saw Palmetto begitu berkesan di dalam melegakan simptom Benign Prostatic Hyperplasia (BHP). Simptom BHP termasuk kekerapan dan keinginan kencing yang sukar dikawal, kesukaran dan kesakitan ketika kencing dan gangguan pengaliran kencing.
Tribulus Terrestris

Di Eropah, tanaman yang juga dikenal dengan nama ''Puncture Vine'' atau Caltrop ini telah digunakan sebagai herba stimulan untuk meningkatkan libido (kemampuan seksual) lelaki dan wanita sejak berabad-abad yang lalu. Selain itu, tanaman ini juga digunakan dalam perubatan hati, ginjal, serta penyakit saluran pencernaan. Tribulus dapat membantu masalah seksual kerana memiliki komponen yang disebut protodioscin. Zat ini akan diubah menjadi hormon dehidroepiandosteron atau DHEA, yang merupakan stimulan untuk penghasilan hormon testosteron dan estrogen. Secara ringkasnya, tribulus merangsang tubuh untuk membentuk hormon testosteron dan estrogen.
PENGGUNAAN YANG DICADANGKANBagi mereka yang sihat

Untuk mereka yang pertama kali menggunakan Kopi Kelapa Dara, digalakkan meminumnya 2 hari sekali sehingga habis 1 kotak. Manakala untuk kotak yang berikutnya, disyorkan hanya minum Kopi Kelap Dara ini jika ingin bersama dengan pasangan atau badan terasa letih.

Kencing Manis

Tempoh Pembersihan : Sebelum mula mengambil produk ini, periksa tahap kencing manis. 1 peket kopi untuk 2 hari selama 1 bulan, selepas makan. Jika tahap kencing manis tinggi, makan 1 peket untuk setiap hari. Makan selama 3 bulan. Periksa semula tahap kencing manis. Tempoh Penjagaan : 1 peket 2 kali seminggu. Jika tahap kencing manis tinggi, makan 3-4 kali seminggu.
Mati Pucuk, Ejakulasi Pra-Matang, Masalah Prostat & Genito-Urinari, Masalah Seks Wanita, Mati Haid

Tempoh Pembersihan : 1 peket dua hari sekali sebelum makan selama 1-3 bulan. Tempoh Penjagaan : 1 peket 2-3 kali seminggu.  Minum lebih banyak air.
Lumpuh (Stroke)

Tempoh Pembersihan : 1 peket setiap hari selama 1-3 bulan. Tempoh Penjagaan : 1 peket 2-3 kali seminggu. Jika ada perubahan baik.
Mandul

Tempoh Pembersihan : 1 peket 2 hari sekali selama 1-3 bulan. Untuk suami isteri. Tempoh Penjagaan : 1 peket bila perlu.
Tekanan Darah Tinggi

Tempoh Pembersihan : Sebelum mula, periksa tahap tekanan darah. 1 peket setiap 2 hari selepas makan selama 3 bulan. Periksa tahap tekanan darah jika perlu. Tempoh Penjagaan : 1 peket 2 kali seminggu.

Temubual dengan pesakit lumpuh yang semakin pulih
Testimoni Pengguna Kopi Kelapa Dara
Sebelum ini Pak Haji tersebut telah membeli sekotak kopi kelapa dara dan telah habis meminumnya (2 hari sekali). Di dalam perbulan telefon tersebut Pak Haji berkenaan menyebut " Syeh dah ada perubahan lah... barang dah mula bergerak, betul lah kopi ni bagus !"

Agent : " barang apa pulak yang bergerak Hj"

Pak Haji : " ala benda tu lah...dulu tak macam ni, ada perubahan lah, saya gembira betul ni, hantarkan 2 kotak sekarang juga !

Agent: " Hj. dah nak maghrib ni, esok je lah.

Pak Haji : " eeh.. tak boleh, saya perlukan sekarang juga, tolonglah...benda ni penting untuk saya, kalau charge lebih pun tak pe, janji hantar sekarang juga !

Agent : " ok faham...faham". Setelah ditanya secara berterus terang Pak Haji berkenaan dengan jujur menerangkan masalah yang dihadapinya sebelum ini dan beliau sangat teruja dari keputusan meminum kopi kelap dara ini dan berharap masalah yang dihadapi akan dapat diatasi sepenuhnya.
Baca Testimoni Lagi...