Online order

Promosi Hadiah pengantin ini sah sehingga 31 Disember ini.. Sempena kenduri kahwin yang rancak pada musin cuti persekolahan ini
HARGA BIASA: RM90.00
HARGA PROMOSI: RM85.00

Butir pembayaran:
    Maybank: 156123625066, email: bioasli@e-bioasli.com
    CIMB: 07041091034526
Saya boleh dihubungi di talian 019-956 88 69S
OOPS! You forgot to upload swfobject.js ! You must upload this file for your form to work.

Set kamar pengantin ini terdiri daripada barangan keperluan isteri dan suami.
Produk 1: VCO31- Untuk suami.

Membantu suami yang mengalami masalah ejakulasi pra-matang iaitu klimak terlalu awal (tidak sampai 10 minit). VCO31 dijamin dapat mengatasi masalah ini dan satu jam bukan lagi angan-angan untuk suami bertahan.. Juga sesuai untuk mereka yang telah lama mendirikan rumah tangga. Produk ini dijamin berkesan 100%.

Produk 2: Losyen Kamar Sutera- Untuk isteri.

Membantu isteri menjaga kebersihan faraj dan awet muda. Menjadikan kulit sekitar faraj awet muda dan licin dan lembut. Digunakan dengan menyapukan pada permukaan faraj (seperti penggunaan losyen lain) tetapi ia hanya untuk permukaan sekitar faraj. (dijamin). Digunakan juga semasa melakukan hubungan bersama suami agar dapat menimbulkan suasana yang lebih becak dan basah sentiasa. Juga sesuai untuk mereka yang telah lama mendirikan rumah tangga.


Sangat sesuai untuk meningkatkan berahi dan suasana teruja dengan pasangan anda. Meningkatkan keinginan dan perhubungan suami isteri pasti lebih kreatif dan mempesonakan. Juga sesuai untuk mereka yang telah lama mendirikan rumah tangga. Ia memang sangat berkesan. Dijamin.Jadi, set hadiah pengantin ini sangat sesuai untuk digunakan oleh pasangan suami isteri yang baru atau sudah lama mendirikan rumah tangga dan juga boleh dihadiahkan kepada teman-teman anda yang akan melangsungkan pernikahan. Malah ia adalah hadiah yang paling tepat dan teman anda pasti akan mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga setelah sebulan berumah tangga. Ini telah berlaku kepada ramai pelanggan kami. Malah ada yang yang telah menjadi ahli kerana teruja dengan kata-kata pengantin yang menggunakan set ini.

Beli untuk anda atau  teman anda sekarang!
Jika anda mahu beli untuk anda juga dialu-alukan. Ia juga perlu bagi mereka yang telah lama mendirikan rumah tangga.

Anda pasti teruja. Jaminan 100% halal, berkesan dan selamat.